36905
Book
In basket
Dieta odpornościowa to kolejna książka traktująca o potędze tkwiącej w racjonalnym odżywianiu i o wielkiej mocy ziół. Dowiedzieć się z niej można, co powoduje, że chorujemy, w jaki sposób warto poprawiać własne samopoczucie, dlaczego najlepiej jeść pomidory, kalafior i śliwki, a potrawy doprawiać czosnkiem, pokrzywą, cynamonem, gorczycą itd. Warto przy tym zaznaczyć, że to nie tylko zestawienie teoretycznych dywagacji, a jej bogactwo tkwi w obszernym zbiorze sprawdzonych receptur na smaczne i zdrowe dania podnoszące odporność organizmu.
Availability:
Wypożyczalnia Koźmin
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Notes:
General note
Zrealizowane ze środków Narodowego Pragramu Rozwoju Czytelnictwa
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach [221]-222.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again