36905
Book
In basket
Wszystko, co warto wiedzieć o anemii! Anemia to jedno z największych wyzwań zdrowotnych naszych czasów. Książka w przystępny sposób objaśnia jej mechanizmy, analizuje przyczyny i skutki, a przede wszystkim daje konkretne wskazówki dotyczące zalecanych badań, diety czy suplementacji. Autorki obalają liczne mity związane z żelazem, bazując na aktualnej wiedzy naukowej. Znajdziesz tutaj również 50 przepisów na dania bogate w żelazo, które z łatwością włączysz do codziennego jadłospisu. Poradnik uzupełniają wywiady z zaproszonymi specjalistkami. Na najczęstsze pytania pacjentów odpowiadają: farmaceutka Laura Krumpholz (@nieanegdotycznie) ginekolożka dr n. med. Agnieszka Nalewczyńska (@drnalewczynska) trycholożka Karolina Czyżowska (@karolinaczyzowska) Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Availability:
Wypożyczalnia Koźmin
All copies are currently on loan: sygn. 61 (1 egz.)
Notes:
General note
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach realizacji Narodowego Programu Rozwoju Czyutelnictwa 2.0 na lata 2021-2025.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again